Carter’s

salah satu brand favoritkuuu!! di bandung cuman ada di PVJ (untungnyaa masih ada..hehe)

COMPANY PROFILE

Founded in 1865, Carter’s has dressed generations of children. It all began when William Carter decided to knit mittens in his kitchen. Today, Carter’s is the number one children’s brand, selling over 10 products for every child born in the U.S. We have a childlike point-of-view that reflects our heritage of innovation and expertise. We make clothing for children from newborn through size 7: baby, sleepwear, playclothes and accessories. We provide trusted products that are super comfy, easy care, adorable and don’t break the bank.

merk ini memang udah terkenal worldwide banget bahkan KW-made-in chinanya yang asli miripp udah banyak banget seliweraaann (tapi KW tetep aja KW dasar CHINA! hehe :0)

perbedaan KW dan ASLI CARTERS slama ini yang daku selidik :

1) tempat jualannya beda. yang asli pastilah didagangin di official storenya, kebanyakan nyatu ama SOGO atau mall2 “kelas atas” hehee

2) harganya beda, yang asli 1 buah jumper bisa 140 ribuan, yang KW sepaket ama celananya cuman 80 ribuan (beda banjeett khaann!! wkwk)

3) bahannya JELAS BEDA.. carters yang asli : STRECHING, lembut, adem dan warnanya bright! so china, please learning again untuk meniru-niru lagi! hahhaa

so beberapa koleksi nya ini nih.. (sorry  cowok smuaaw , maklum anakkyuh cowok).. CARTERS is COOL, damn COOL product.. really adirable dan bikin pengen BREAK THE BANK beneran!! hahhaaa ngiler ngiler dahh *puasa oiy!*

Turquoise SHARK

sleepsuit dengan topi kurcaci

jumper berkerah brown, manis!

 

green ROCKS!

 

aa emo benerr niih

 

stripes car, cool!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s